slider_7_1024_150
kape

Kapé Breukelaar
Partner

Kapé Breukelaar (1968) heeft Capital Consult in 1996 opgericht en is sindsdien directeur van het kantoor. Hij heeft circa 25 jaar ervaring in de financiële wereld.

Na de afronding van de studie bedrijfskunde in 1990 aan Nyenrode werkte hij bij MeesPierson als private banker en financieel planner. In 1996 richtte hij Capital Consult & Coaching op. Hij adviseert onder andere ondernemers, vermogende particulieren en topsporters. Tevens heeft hij ruime ervaring als expert bij juridische conflicten en collectieve acties. Voor enkele vermogende families is hij het centrale aanspreek­punt en vertrouwenspersoon.

Achtergrond

  • Oprichter van Capital Consult in 1996
  • Studeerde bedrijfskunde aan Nyenrode
  • Werkte van 1990 tot 1996 bij MeesPierson als private banker en financieel planner
  • 25 jaar ervaring in de financiële wereld

 

 

leon

Leon Batenburg
Senior adviseur

Leon Batenburg (1973) is senior consultant bij Capital Consult & Coaching. Hij is sinds 2010 werkzaam bij het kantoor en heeft ruim 15 jaar ervaring in de financiële wereld.

Na de afronding van de studie fiscaal recht aan de Universiteit Leiden is hij een aantal jaren bij Rabobank en Fortisbank werkzaam geweest in de effecten­handel en vermogens­advisering. Sinds 2003 heeft hij ruime ervaring opgedaan met de financiële planning van ondernemers en vermogende particulieren. Vanaf 2005 heeft hij bij Rabobank (management)functies bekleed op het gebied van private banking.

Achtergrond

  • Sinds 2010 adviseur bij Capital Consult
  • Studeerde fiscaal recht aan de Universiteit Leiden
  • Werkte van 1997 tot 2010 bij onder andere Rabobank en Fortisbank als effectenhandelaar en private banker
  • 15 jaar ervaring in de financiële wereld
anne-marie-schilder

Anne Marie Schilder
Controller

Anne Marie Schilder verzorgt de boekhouding voor een beperkt aantal van onze cliënten. Een secure en actueel bijgewerkte administratie is de basis voor een correcte analyse van uw financiële situatie. Onze controller verwerkt alle mutaties minutieus in de boekhouding, zodat onze adviezen uitgaan van de meest recente informatie.

 

anne-stoevenbeld

Anne Stoevenbeld
Officemanager

Anne Stoevenbeld is de eerste met wie u doorgaans te maken krijgt als u contact met Capital Consult opneemt. Zij verbindt u door met de adviseur die u het beste kan helpen en kan in sommige gevallen uw vragen beantwoorden of een afspraak plannen.